keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Ensimmäiset viikot Kanadassa

Kolmas viikko täällä Kanadassa meneillään, ensimmäiset viikot hurahti kyllä nopeasti totutellessa uusiin asioihin ja ympäristöön.
Ensimmäisen viikon orientaatiopäivänä tutustuttiin kampus alueeseen, hankittiin opiskelijakortit ja saatiin muuta infoa.
Orientaatiopäivän jälkeen hypättii suoraan asiaan ja opiskelu alkoi toden teolla. Jouduimme tekemään joitakin muutoksia koskien meidän kurssivalintoja. Suoritamme täällä viittä eri kurssia mm. International business ja Advertising. Näin alkuun ainakin opiskelu on ollut aika raskasta, sillä uutta asiaa ja sanoja tulee jatkuvasti. Tenttejä on todella tiuhaan, noin kolmen viikon välein riippuen kurssista.


Kirjat ovat täällä todella kalliita, mutta onneksi me tarvittiin vain kaksi. Hinnat vaihtelevat 50-250 dollarin välillä, riippuen onko kirjat uusia vai käytettyjä. Onneksi kirjakauppa ostaa kirjat takaisin lukukauden päätyttyä, mutta tietysti alhaisempaan hintaan.Vapaa-ajalla ollaan kierrelty ja kaarreltu ympäriinsä, Heti meidän takapihalta lähtee mahtavilla maisemilla varustetut lenkkipolut, joilla kelpaa lenkkeillä. Muutamia kertoja ollaan käyty myös kaupungin keskustassa, jonne päästään onneksi helposti bussilla.
Asumme kahden Kanadalaisen tytön kanssa, jotka ovat onneksi mukavia. Ollaan käyty elokuvissa ja laiteltu ruokaa yhdessä, ensi viikolla suunnitelmissa olisi lähteä yhdessä Banffiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti