keskiviikko 16. marraskuuta 2016

It's not a trip or vacation, it's a second life

Marraskuun puoliväli, aika menee niin nopeasti ettei perässä pysy ja kolmisen viikon päässä häämöttää jo kotiin lähtö, joka tuntuu tässä vaiheessa ainoastaan kauhistuttavalta ajatukselta, jota ei halua edes ajatella. Onneksi on mukavempiakin asioita mielen päällä, esimerkiksi Halloween joka kyllä oli jo lähemmäs kuukausi sitten. Vietettiin Halloweenia tietysti paikalliseen tapaan kotibileissä pukeutuneina ja koverettiin me tietysti myös kurpitsaa, joka tosin tällä kertaa oli vesimeloni, mutta onkos se nyt niin justiinsa.Viime viikonloppuna pakattiin laukut ja lähdettiin Calgaryyn mini lomalle, torstaista sunnuntaihin. Yövyimme Fairfield Inn & Suites nimisessä hotellissa, joka oli kyllä ihan napakymppi mahtavalla huoneella ja vielä mahtavemmalla näkymällä, sijaintikin oli täydellinen ihan Calgaryn keskustassa.


Muutenkin reissu oli ihan mahtava, syötiin ja juotiin hyvin, rentouduttiin ja tietysti shoppailtiin ihan urakalla. Kaupunkina Calgary on oikein mukava, ei liian suuri, mutta silti miljoonakaupunki, mistä varmasti löytyy tekemistä jokaiselle.Onneksi tiedossa on vielä yksi viikonloppu reissu Calgaryyn ennen Suomeen paluuta, jolloin päästään vielä näkemään lisää paikkoja, jotka jäi viimeksi näkemättä. 

Tosiaan niin kuin alussa mainitsin, Suomeen lähtö vaan lähenee päivä päivältä, mikä ei kyllä hyvältä tunnu kummankaan meidän mielestä. Ihmiset täällä, tämä kaupunki ja koko Kanada on tehnyt meihin lähtemättömän vaikutuksen eikä todellakaan ole helppoa jättää tätä kaikkea taakse. Varoituksen sanana voinkin sanoa tulevaisuuden vaihto-oppilaille, että paluu ei tule olemaan helppoa, but don't cry because it's over, smile because it happened. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti